joi, 24 februarie 2011

"Acolo unde suntem noi,nu mai este loc pentru nimeni." (Adolf Hitler)

În cadrul proiectului ECOprovocarea,în care sunt înscrise mai multe licee din Zalău(printre care şi al nostru) şi din Călăraşi,s-a organizat un mic concurs de adunat sticle,începând în urmă cu 2 săptămâni şi încheindu-se azi.Iniţial,clasa noastră a dus 300 şi ceva de kg, "urnindu-i" din loc pe cei din alte clase.Apoi au început încă 2 clase să se ia la întrecere cu noi,ducând câte 400-500 de kg.Cum noi suntem foarte competitivi şi nu ne lăsăm prea uşor,am început să ducem din ce în ce mai multe.Cam aşa arăta acu-s câteva zile clasa noastră:

Asta este o parte din ce-am mai adunat azi,înainte cu puţin timp de încheierea concursului:


După multe ture făcute cu maşinile,mulţi litri de benzină/motorină consumaţi,multe telefoane date,sute de lăzi şi de saci cântăriţi şi căraţi de ici,colo,pe scurt : foarte multe sacrificii şi eforturi de toate felurile,am reuşit să câştigăm concursul,cu 3800 de kg de sticlă.
Datorită acestui concurs,clasa mea a dat dovadă de unitate şi de ambiţie,reuşind,în cele din urmă,să-i învingem de puştanii încrezuţi de-a 9-a şi de-a 10-a,care se credeau foarte bazaţi şi care n-au depus nici pe sfert atâtea eforturi ca noi.
Răsplata noastră a fost acest tort,care ne-a facut să simţim,într-un fel sau altul,că este Dragobetele :

10 comentarii:

 1. Foarte tare ideea :)
  Si felicitari voua, tuturor, pentru efortul depus!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oooo ce drăguţ >:D<
  O trebuit să stau juma de oră să'mi ghicesc parola de pe cont...mai bine'ţi faci tu facebook că'i mai uşor acolo :))

  RăspundețiȘtergere
 3. nu,nu-i dragut.si de cate ori sa-ti mai spun ca nu o sa-mi fac NICIODATA facebook? :-W

  RăspundețiȘtergere
 4. Wow Bravo!!! Felicitari!!
  Sunteti tari!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa stii ca si eu am tinut-o pe-a mea, sus si tare, ca nu imi fac in veci Facebook, pentru ca e o prostie. Si o anumita parte din motivatia stupiditatii unui cont Facebook o pastrez si acum. Insa, la nivel de promovare, site-ul ala e FANTASTIC! Si inca nu am exploatat tot ce se putea din el.

  RăspundețiȘtergere
 6. don't care! [-( tot nu-mi fac. :))

  RăspundețiȘtergere
 7. vaaai, dragut. :)
  si noi candva am primit un premiu tot asa "Cea mai eco clasa!" .. dar la momentul de fata nu intelegeam, am avut brad natural pe toata perioada Craciunului :))

  RăspundețiȘtergere

Exprimă-te!