duminică, 1 mai 2011

Roşu aprins




Luna Amara - Rosu Aprins

Asculta mai multe audio diverse

4 comentarii:

  1. Prima poză pare un miez cam saturată, începe să se vadă roșu pe mai multe zone din față și nu-i de bine.
    În rest, îmi plac mult pozele.
    Ce fain că-ți stă bine cu ruj roșu! :X Mie-mi place enorm rujul roșu, dar arăt ca o ciudată cu el pe buze. Cu orice nuanță care e de la roșu și vișiniu în sus :)

    RăspundețiȘtergere
  2. well...intr-adevar am cam photoscapuit-o pe prima :))
    serios?ce usurare.am de mult rujul,dar ma dau foarte,foarte rar.si asta nu cand merg undeva,ci doar cand imi fac poze.pentru ca nu is sigura daca-mi sta bine sau nu.asa ca n-am riscat niciodata sa ies asa din casa :))
    si mie imi plac enorm rujurile asa aprinse de genu' astuia.ca o ciudata?ei hai.acuma chiar m-ai facut curioasa cum iti sta

    RăspundețiȘtergere
  3. Am buze foarte subțiri și arăt creepy dacă mă dau cu ruj roșu :) Arăt decent doar cu nuanțe puțin mai închise decât cea naturală a buzelor mele sau cu nuanțe de portocaliu și maro - dar deschise. În schimb cu roșu mi se pare că arăt ciudat și mă dau foaaaarte rar, chiar numai atunci când pasiunea pentru rujul roșu e mai puternică decât reflexia din oglindă :D

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) cam asa sta treaba si la mine.am impresia ca arat caraghios cu rosu pe buze (defapt,cu orice ruj:))) si tocmai de aia ma dau doar din an in pasti...prin casa :))

    RăspundețiȘtergere

Exprimă-te!